Od ponedeljka 9. 11. 2020 bo potekal pouk za vse učence od 1. do 9. razreda na daljavo. Pouk bo potekal preko spletnih učilnic, elektronske pošte, videokonferenčnega sistema Zoom. Nekoliko več težav pri uporabi tehnologije in branju navodil pri delu na daljavo je pričakovati pri najmlajših učencih. O podrobnostih in načinu dela so se starši z učiteljicami v prvem triletju že dogovarjali. Posredovali bodo podrobna navodila učencem in staršem.

Vsi učenci bodo imeli gradiva za delo in delo vsak dan. Nekatere aktivnosti si lahko porazdelijo po lastni presoji tekom dneva, nekatere pa zahtevajo prisotnost in delo v natančno določenem času. Pri svojem delu naj bodo učinkoviti in racionalni, tako da se delo za pouk ne bi raztegnilo na cel dan. Učenci so bili z orodji za delo in načinom dela že seznanjeni, podrobnosti pa bodo zapisane sproti v spletnih učilnicah in elektronski pošti. Pričakuje se, da bodo učenci sproti in redno opravljali svoje obveznosti. V kolikor bi učenec zbolel, tako da ne bi mogel sproti opravljati delo, naj starši preko elektronske pošte o tem obvestijo razrednika, ki bo opravičil njegovo odsotnost z aktivnosti. Ker bodo učenci veliko delali tudi z Zoom-om, je za učinkovito delo nujno, da se držijo pravil obnašanja in dosledno skrbijo za varnost na spletu.

V primeru, da bi prišlo do težav okrog delovanja računalnikov, naj učenci (pri najmlajših starši) o svojih težavah čim prej seznanijo učitelje in razrednika. Skupaj bomo poskušali pomagati in poiskati rešitev težave.

Šola bo odprta vsak dan med 7. in 14. uro. Obisk predhodno najavite.

Učencem želimo uspešno delo in čimprejšnjo vrnitev v šolo.

Ravnatelj, Igor Hostnik

(Skupno 286 obiskov, današnjih obiskov 1)